2021 PRAXISMENEDZSMENT KONFERENCIA

A 2020-as online XIV. Praxismenedzsment Konferencia sorozat sikere után úgy gondoltuk, hogy új hagyományként szeretnénk egy úgynevezett hibrid konferencia sorozatot rendezni, három alkalommal online webinár formájában, valamint az eredeti tervek alapján november 20-án élőben az Állatorvostudományi Egyetem Aulájában. Bíztunk benne, hogy lassan magunk mögött hagyjuk a Covid jelentette korlátozásokat, és az elmúlt gondterhes időszak után személyesen is találkozhatunk, de sajnos erre az eseményre nem kerülhetett sor.  A XV. Praxismenedzsment Konferencia végül egy 4 online webinárból álló sorozat lett, melynek keretében így a távolból, online módon, de a szokásokhoz híven teljesen díjmentesen adhattunk értéket állatorvos kollégáknak, irányt mutathattunk és megismertethettük azokat a lehetőségeket, melyekkel a 2022-es évben már te is hatékonyabban segítheted praxisod előmenetelét.

Kiváló előadóink ismét népes hallgatóságot vonzottak, büszkeséggel tölt el minket, hogy mind a négy webináron 400 fős közönség vett részt aktívan, kérdéseket feltéve, véleményeket és tapasztalatokat is megosztva egymással.

Reméljük, hogy téged is legalább ilyen jó érzésekkel tölt el, hogy velünk voltál!

Az előadásokat rögzítettük, melyeket folyamatosan töltünk fel honlapunkra. Itt már vissza is nézhetsz, vagy hallgathatsz néhány előadást: https://pmkonferencia.hu/hirek

A teljesség igénye nélkül íme, néhány izgalmas téma:

    1. november 6-án, a Diagnosztikai webináron az ultrahang és röntgen diagnosztika lehetőségei mellett a sürgősségi diagnosztikáról is kiváló előadást hallhattunk, kollégánk élőben jelentkezett Debrecenből, a Vezér Állategészségügyi Centrumból, és megismerkedhettünk a 3D modellezés szerepével is az állatorvosi gyakorlatban.
    1. november 13-án, a Belgyógyászati webináron a rengeteg fontos információt kaptunk szájüregi daganatok diagnosztikájáról és kezeléséről, a glaukóma kórkép kezelési lehetőségeiről, a parvovírusos bélgyulladás új protokolljáról, az öt leggyakoribb immunmediált bőrbetegség, valamint az atópiás páciensek kezelésénekpraxismenedzsment vonatkozásairól.
    1. november 20-án, az Ember, lélek és jövő webináron köszöntőt mondtak az állatorvos szakma legismertebb alakjai: Prof. Dr. Sótonyi Péter, az Állatorvostudományi Egyetem rektora, Dr. Bognár Lajos, Országos Főállatorvos, Élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár, Dr. Gönczi Gábor, a Magyar Állatorvosi Kamara elnöke és Dr. Móré Attila, az Alpha Befektetési Holding Zrt. elnöke és az Állatorvostudományi Egyetem címzetes egyetemi docense.

Emellett meghallgathattuk Pál Feri atyát, aki nagyszerű előadást tartott a négy E-ről: hogyan tudunk úgy eredményesek lenni, hogy közben elégedettek tudunk lenni, egészségesek maradunk, valamint szakmai és társas kapcsolatainkban együtt vagyunk. A jövő digitális lehetőségeibe az oktatásban és a klinikumban pedig Dr. Czeibert Kálmán kalauzolt el minket.

    1. november 27-én, a záró Praxisvezetői webináron megismerhettünk három állatorvos családot, ahol apáról gyermekre szállt a hivatás és a praxis, beszéltünk a rendelők praxismenedzsmentjéről és betekintést nyertünk a szatelit klinikák működésébe, emellett ismét meggyőződhettünk a megfelelő eszközpark és praxisszoftverek használatának fontosságáról és, hogy milyen formában segíti a klinikai munkát a Doki4Vets.
 

Prof. Dr. Sótonyi Péter - Állatorvostudományi Egyetem Rektorának köszöntője

Dr. Bognár Lajos - Élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár köszöntője

Dr. Gönczi Gábor - Magyar Állatorvosi Kamara Elnöki köszöntő

Dr. Móré Attila - Alpha Befektetési Holding ZRT elnöki köszöntő

Állatorvosi díjak átadása

Dr. Rab Árpád - Májműtét 50km-es távolságból, robotizációval és 5G-vel! Milyen jövő vár ránk?

Dr. Gál Sándor Praxismenedzsment Díj átadása