Dr. Zsoldos István

Szakállatorvos

Dr. Zsoldos István

Szakállatorvos

Bemutatás

Született:

1953.03.15-én Orosházán

Tanulmányai:

  1. érettségi

1972 – 1977.  Állatorvostudományi Egyetem

  1. Szakállatorvosi Diploma

Pályafutás:

1977-től Debrecen Állatkórház

1986-tól Kórházvezető Főállatorvos Debrecen Állatkórház

1989:

Családi Vállalkozás (Kft) alapitás után

Debrecen Állatkórház bérlése

Elsőként Állatgyógyszer Forgalmazás

1996:

Megalakul a csak Állatgyógyszer Forgalmazással foglalkozó HAJDUVET Kft.       A szakmai irányítást az ügyvezető – tulajdonos Dr. Zsoldos István látta el, elsősorban a baromfi ágazatban.

A szakmai szempontok a piaci versenyben fokozottan előtérbe kerültek, és az árverseny helyett a hatékony szakmai támogatás által hozott javuló termelési eredmények igénye került jobban előtérbe.

Dr. Zsoldos István olyan országosan és Európa szerte is meghatározó vállalatok szaktanácsadója, beszállítója volt, mint például a Hajdu-Bét, Nádudvar, Gallicoop, Hungerit, Bács-Tak, Bábolna, akik az egyre gyarapodó szakmai tudástát, hozzáállását értékelve bizalmat szavaztak részére.

Tudományos és oktatási szervezetekkel kialakított jó kapcsolatai révén az újonnan felfedezett takarmányozási trendeknek megfelelően világszínvonalú terméksor kialakítását valósítja meg, mellyel a partnerei a legkorszerűbb és leghatékonyabb termékekhez juthatnak.

Rendszeresen részt vesz országos és világszinten is elismert szakmai konferenciákon mint résztvevő és mint előadó is, követve a legújabb piaci trendeket és tudományos eredményeket, melyekkel még hatékonyabban tudja a Partnerek igényeit kiszolgálni.

2019:

A HAJDUVET Kft tulajdonos váltás következtében az ALPHA-VET HOLDING tagja lett, de önálló gazdasági egységként Dr. Zsoldos István szakmai vezetésével.

Az ország legnagyobb, labor háttérrel is rendelkező, gyógyszer, takarmány kiegészítő fejlesztő – gyártó cégénél még nagyobb lehetőségek vannak.