Dr. Marty Becker

„Amerika állatorvosa”, a Fear Free Program megalkotója
Dr. Marty Becker

Dr. Marty Becker „Amerika állatorvosa” életét azzal töltötte, hogy a háziállatok és az őket szerető emberek jobb egészségéért dolgozzon.

Ő a Fear Free program alapítója, amely a félelem, szorongás és stressz megelőzésére és enyhítésére törekszik a háziállatokban azáltal, hogy inspirálja és oktatja a velük foglalkozó embereket. Ez magában foglalja az állatorvosi és egyéb kisállat-szakembereket, a kisállatok gazdijait, az állatmenhelyek és a mentőcsoportok munkatársait és önkénteseit.

Dr. Becker 17 éven át a „Good Morning America” állandó állategészségügyi munkatársa volt, és az American Humane igazgatótanácsának korábbi tagja. Az idősebb házi kedvencek iránti különleges rajongása miatt bekerült a The Gray Muzzle Organization tanácsadó testületébe, amely az idős, kóbor kutyák megsegítésével foglalkozik. Büszke nagykövete a romániai Sava családi menhelynek.

23 könyvet írt, amelyekből csaknem 8 millió példány kelt el, köztük három New York Times bestseller. Írótársával, Kim Campbell Thorntonnal a Pet Connection című hetilapnak is ír.

Dr. Becker adjunktus professzor az alma materében, a Washingtoni Állami Egyetem Állatorvosi Főiskoláján, valamint a Colorado State University és a Missouri Egyetem Állatorvosi Főiskoláján. Emellett előadásokat tartott az Egyesült Államok minden állatorvosi iskolájában, és tagja a World Vets, az állatokat segítő nemzetközi állategészségügyi és katasztrófavédelmi programok tanácsadó testületének.

Az ember-állat kötelék szenvedélyes szószólója, Dr. Becker, adjunktusként dolgozik a Missouri Egyetem Állatorvosi Főiskola Ember-Állat Kölcsönhatás Kutatóközpontjában. A Pet Partners és a Humane Society of New York tiszteletbeli igazgatósági tagja, valamint korábbi igazgatósági tagja és erős támogatója a helyi kisállatmentő csoportnak, a Second Chance Animal Adoption of Bonner Ferry, ID-nek, valamint a Panhandle támogatója. A World Vets tanácsadó testületében is dolgozik.

Dr. Becker a VCA North Idaho Animal Hospital-ban praktizál, mert szereti az állatorvoslást, a háziállatokat és az őket gondozó embereket.

További információk:

https://www.drmartybecker.com/

https://fearfreepets.com/