Dr. Diederik Gelderman BVSc, MVS

Az ELSŐ számú állatorvosi coach, aki állatorvosi rendelődet veszteséges üzletből erőteljes, jövedelmező és hatékony befektetéssé alakítja
Dr. Diederik Gelderman BVSc, MVS

Dr. Diederik Gelderman BVSc, MVS

Az ELSŐ számú állatorvosi coach, aki állatorvosi rendelődet veszteséges üzletből erőteljes, jövedelmező és hatékony befektetéssé alakítja.

A Sydney-i Egyetemen végzett kitüntetéssel 1977-ben.

1990-ben megalapította a Greenhills Veterinary Hospital-t, és egy küzdelmes, 1 fős praxisból egy virágzó regionális állatorvosi kórházzá alakította, amely a tágabb Hunter-völgyet szolgálja ki.

Ez a vállalkozás számos ausztrál állatorvosi, valamint nem állatorvosi (ügyfélszolgálati) díjat nyert 1996 és 2005 között.

2004-ben a Turbo Charge Your Veterinary Practice szemináriumával állatorvosi szakembereket kezdett tanítani egy kis munkatársi csoportnak. Ezek az események gyorsan kulcsfontosságú eseményekké váltak az ausztrál állatorvosi naptárban.

2009-ben a szemináriumokat nemzetközi szintre emelte és Hongkongban, Új-Zélandon, Európában és az Egyesült Államokban is tartott előadásokat. Állatorvosi praxisa eladása után minden idejét arra szentelte, hogy mindenhol a világban segítsen az állatorvosi praxisnak hogy az üzletben érjenek el sikereket.

Emellett viszont a szakma szeretete miatt 2-3 hetente 2 napot tölt klinikai munkával.

Miután világszerte megalapozta hírnevét, mint az állatorvosok tanácsadója a nyereségük növelésében, több, mint 350  kis- és középvállalkozást vezetett sikerre az iparágak legkülönbözőbb skálájában.

Okleveles NLP mester tréner.

Szenvedélye a háziállatok, a gyors tanulás, mélyreható tudás, a környezetvédelem, a hátrányos helyzetűek segítése, és „A” szintű squash-ban versenyez.