Dr. Fenyvesi Kornél

Dr. Fenyvesi Kornél az egyetemi évei alatt kiemelkedő tanulmányi teljesítménye miatt köztársasági és kari ösztöndíjban is részesült, valamint a Kari Tanács tagjaként részt vett Alma materünk sorsának alakításában, melynek elismeréseként babérkoszorú kitüntetést is kapott.

2016-ban fejezte be általános állatorvosi tanulmányait, diplomáját summa cum laude minősítéssel vehette át.

Végzése után a dunaföldvári Túri Állatkórházban kezdett el dolgozni, ahol a kisállatok és a lovak ellátása mellett, az egzotikus és a haszonállatok gyógyításából is kiveszi a részét.

A Német Vizslások Egyesületének diszplázia szűrő állatorvosa.

Fiatal kora ellenére, az ország azon kevés állatorvosa közé tartozik, aki a kólikás lovak konzervatív kezelése mellett, sikeres kólika műtétet is végez.

Az állatkórház csapatépítő és továbbképző tréningjein előadásaival rendszeresen segíti a munkatársak fejlődését, elősegíti a csapat tudásának homogenizálását.

Annak ellenére, hogy friss diplomájával napra kész tudás birtokosa, rendszeresen részt vesz továbbképzéseken, amit az is jelez, hogy az előírt 300 kötelező kamarai pontszám helyett több mint 1000 pontot gyűjtött az első három évében.

Hivatásában elért sikerei ellenére legnagyobb örömét a családjában leli, szerető férj és büszke édesapja 16 hónapos kislányának.